Videre til indhold
Forside
Forældre
Konsultation: Forældresamtale
Kommunikationsforløb
Naturlig støtte til dit barn
Fødevare lyssignal
Fagpersoner
Forløb i institutioner om særlige kostbehov
Foredrag og oplæg om særlige kostbehov
Teammøde for kostansvarlige
Opskrifter
Dessert & Bagværk
Hverdagsmad
Nannas hjørne
Om opskrifterne
Produkter
Om mig
Pernille Tornberg
Referencer
Priser
Inspiration
Kontakt
Menu
Forside
Forældre
Konsultation: Forældresamtale
Kommunikationsforløb
Naturlig støtte til dit barn
Fødevare lyssignal
Fagpersoner
Forløb i institutioner om særlige kostbehov
Foredrag og oplæg om særlige kostbehov
Teammøde for kostansvarlige
Opskrifter
Dessert & Bagværk
Hverdagsmad
Nannas hjørne
Om opskrifterne
Produkter
Om mig
Pernille Tornberg
Referencer
Priser
Inspiration
Kontakt
Pandebrød
Ingredienser
1 liter vand
4 kopper havregryn
2 tsk. salt
2 spsk. honning
2 spsk. chiafrø (kan udelades)
3 tsk. kanel (mere for kraftigere smag, lav evt lille smagsprøve på pande)
2 tsk. bagepulver
Evt. smeltet kokosolie eller vegansk smør
Ca. 400 gram havremel (eller hirse, eller fulkornsrismel)
Ca. 400 gram boghvedemel
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne, kom mel i lidt af gangen. Mængden af mel kan variere – den skal blive som en tyk grød konsistens
Suppler med mel og havregryn til du har den rette konsistens
Steg på panden
Variationsmuligheder
Man kan drysse kanelsukker på den ene side for sødme og smag.
Kan også spises med syltetøj og honning.
Fulde af:
Smag 💚 Nydelse 💚 Sødme
Uden:
Æg 🟥 Mælk 🟥 Gluten 🟥 Nødder