Pandebrød

Ingredienser

  • 1 liter vand
  • 4 kopper havregryn
  • 2 tsk. salt
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. chiafrø (kan udelades)
  • 3 tsk. kanel (mere for kraftigere smag, lav evt lille smagsprøve på pande)
  • 2 tsk. bagepulver
  • Evt. smeltet kokosolie eller vegansk smør
  • Ca. 400 gram havremel (eller hirse, eller fulkornsrismel)
  • Ca. 400 gram boghvedemel

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne, kom mel i lidt af gangen. Mængden af mel kan variere – den skal blive som en tyk grød konsistens
  • Suppler med mel og havregryn til du har den rette konsistens
  • Steg på panden
Pernille Tornberg | Allergi-Liv | Et univers for fagpersoner og forældre til børn med allergi | Allergivenlige opskrifter | Hjælp til et liv med allergi

Variationsmuligheder

Man kan drysse kanelsukker på den ene side for sødme og smag.
Kan også spises med syltetøj og honning.

Fulde af:

Smag 💚 Nydelse 💚 Sødme

Uden:

Æg 🟥 Mælk 🟥 Gluten 🟥 Nødder