Denne konsultation er for dig, som ønsker at vide, hvad du (mere) kan gøre, når dit barn har fået allergi, fødevarereaktioner eller andre helbredsproblemer.
Det er udelukkende et tilbud, du kan vælge til, hvis du ønsker naturlig støtte til dit barn. I mine andre konsultationer er det ikke noget, jeg kommer ind på, medmindre du selv ønsker det.
I vores eget forløb med allergi og autoimmunitet var det en helt afgørende brik, at vi også søgte andre veje og inputs. Derfor var det naturligt, at jeg studerede naturlige tilgange undervejs.
Jeg tager udgangspunkt i en kombination af min viden som sygeplejerske, zoneterapeut, børnesundhedsvejleder studerende (undervises af sundhedsplejerske og læge i naturlig sundhed).
Jeg bygger desuden på min praktiske erfaring som behandler samt egne erfaringer i at styrke kroppen og mindske symptomer for mine børn og familie.
En af de største udfordringer er at finde ud af, hvordan man starter, og hvor kan man finde hjælp.
Det handler nemlig ikke om at skulle træffe et ”enten eller” valg mellem medicin og en naturlig tilgang til sundhed. Det er et både-og.
Ligesom med al anden vejledning er det også her vigtigt, at tilgangen passer til jeres situation, og det I gerne vil have viden om. For nogle er det naturligt at søge flere veje, for andre er det fyldt med tvivl.
Jeg ved, at det er det hele værd at søge flere muligheder, men jeg ved også at det være afgørende at have nogen at støtte sig op af.
Jeg har lært meget af dem, som har både undervist og hjulpet mig og os, og de har været nogle af de vigtigste brikker i vores families puslespil.
Hos mig finder du altid støtte og opmuntring i det, I som familie gør. Her er ingen fast game-plan for, hvordan jeres plan skal se ud. Min fineste opgave er at videregive muligheder og viden, sparre med jer og være nysgerrige sammen med jer, Jeg er jeres ”med-detektiv” i forhold til helbred og bedre trivsel for jeres barn eller unge menneske.
I min vejledning laver vi sammen et detektivarbejde omkring dit barns historik. Du udfylder og sender et spørgeskema, som jeg sender dig på forhånd. Jeg gennemgår det, og jeg spørger ind til det.
Måske skal der først styr på udredning hos lægen, inden vi kan gå videre. Så er vores fokus der – og på hvordan du kan bruge lægerne bedst muligt.
Andre er klar til nye tiltag og har hørt om forskellige behandlingsformer, men er usikre på, hvordan I starter op, og hvordan en given behandlingsform kan gavne.
Min vejledning handler om at undervise i en helhedsorienteret tilgang til sundhed og sygdom, så du kan træffe gode valg om, hvordan du vil bruge de muligheder, der findes.
I mine samtaler med forældre gør jeg mig altid umage med at spørge ind til jeres nuværende status og historik.
På den måde kan jeg hjælpe jer med at finde de små skridt, I kan starte med for at støtte barnets helbred yderligere.
Efter samtalen udarbejder jeg en plan med forslag og henvisninger til dygtige behandlere som f.eks. zoneterapeuter, ergoterapeuter, osteopater og børnekiropraktorer (uden knæk).
Jeg har et stort overblik over det samlede sundhedssystem og et stort netværk, som jeg bruger aktivt. Der kan være enkelte kosttilskud, jeg anbefaler som en base.
Har dit barn reageret alvorligt på fødevarer eller er der mistanke om overfølsomhed, er det første ALTID at søge læge og udredning.
Vi skal bruge læger og udredning alt det, vi kan. Det er så vigtigt at fastslå.
Læger redder liv og alvorlig sygdom hver dag, medicin og kirurgi har bragt os mange fremskridt i vores verden. Det er vigtigt at have med og for øje, når vi taler om andre tilgange end den lægelige.
Jeg er stor fortaler for et både-og. Og jeg tror på, at fremtidens sundhedssystem skal opbygges igennem tværfaglige discipliner, hvor det altid er vigtigt at tale om; hvem kan hvad, hvem kan ikke, hvad er målet med lige netop denne tilgang osv.
Naturlig tilgang handler som skrevet om at styrke fundamentet og være detektiv på symptomer, inddrage naturlige midler og/eller behandlinger til at støtte kroppen.
Er der konstateret IGe allergi eller cøliaki, er det ikke et spørgsmål om, at det ”kan fixes”, men et spørgsmål om, hvordan kroppen kan støttes og hjælpes yderligere.
Er der andre allergiske symptomer såsom høfeber, eksem eller andet, er der meget at hente i at gå dybere ind i problematikkerne.
© Alle rettigheder forbeholdt Allergi-Liv v/ Sygeplejerske Pernille Tornberg | info@allergi-liv.dk | Tlf. 40917285
Privatlivspolitik | Handelsbetingelser